Blog

RÁDIÓFREKVENCIÁS ARC- ÉS TESTKEZELÉS


             RÁDIÓFREKVENCIÁS ARC- ÉS TESTKEZELÉS


A mostani blogunkban a kavitációs zsírbontó kezelésünkről olvashattok

Kezdjük is azzal, hogyan néz ki egy ultrahangos kavitációs, rádiófrekvenciás illetve vákuumos kezelés lépésről lépésre, hogy pontosan tudd mire is mondasz IGENT.
Először is ELHATÁROZOD magad, hogy minket választasz és hiszel bennünk, ezért időpontot foglalsz hozzánk
Megérkezel a megbeszéltek szerint stúdiónkba, ahol a regisztrációs kérdőív kitöltése után elbeszélgetünk arról, mivel vagy elégedetlen, min szeretnél változtatni majd mindezt követően feltérképezünk, hogy a neked leginkább illő kezelést ajánlhassuk számodra

A kavitációs ultrahang energiájának hatására a zsírsejtek belsejében tömeges mértékben képződnek mikro-buborékok. A parciális nyomásváltozások hatására a buborékok berobbannak és az egymást erősítő lökéshullámok szétfeszítik a zsírsejtek membránját.
Ezt követően a rádiófrekvencia jön. A meleg hőhatás stimulálja a bőrszövetet, segíti a bőr újrastruktúrálódását Hatására a bőr kisimul, továbbá a fogyás után petyhüdtté vált bőr rugalmasságát visszaállítja

Ezután már tényleg nincs más dolgod, mint lehörpinteni egy pohár frissítő, tiszta vizet, GYÖNYÖRKÖDNI a végeredményben, és egy újabb időpontot egyeztetni. Várunk sok szeretettel, hidd el IMÁDNI FOGOD !!   

 

 

 


Vissza az előző oldalra

-

Bejelentkezés, kapcsolat: 

+36/20 232-4912

ishapeszolnok@gmail.com

5000 Szolnok, Pozsonyi út 57.
(Dominó ház)

MKB és OTP Szép Kártya elfogadóhely

 

iShape iShape
ISHAPE Szolnok alakformáló szalon ISHAPE Szolnok alakformáló szalon