Blog

Miért ajánljuk szülés után a Power Plate edzést?


Miért ajánljuk szülés után a Power Plate edzést?


A terhesseg - és szülés után az újdonsült anyukák energiahiannyal illetve túlsullyal küzdenek, ezert ajanlatos a gyermekágy után olyan kiméletes edzesformát választani ami testük regenerációját fokozatosan elősegíti.

A Power Plate edzés segít újra megtalálni a belső kapcsolatot a medencefenék izmai,a hasizomzat és a hát izmai között és visszaállítani a terhesség és szülés során meggyengült erőt.
 

  • segít a törzs erejének visszaállításában

PowerPlate egyszerre készteti tudatosan és önkéntelenül is a törzs izmainak aktiválásra a testet.
 

  • elősegíti a fogyást, a hasfal eredeti alakjának visszanyerését

A PowerPlate edzés segítségére lesz, amikor újra edzésekbe fog. A kíméletes rezgése fokozza a vérkeringést, oxigénhez és tápanyaghoz juttatja a gyógyuló szervezetet.
 

  •  több energiát, jó kedvet ad

Megemeli a szerotonin koncentrációt, a stresszhormonokat, például a kortizont, ugyanakkor kordában tartja. A stresszhormonok pedig növelik a zsír raktározását deréktájon.
 

  • helyreállítja az izmok erejét és tónusát

Kiválóan növeli az izomtónust, és még súlyokat sem kell emelgetni. És azt ugye tudjuk, hogy a több izom több kalóriát éget.
 

  • gyors és hatékony edzésforma

Egyszerre készteti tudatosan és önkéntelenül is a törzs izmainak aktiválására a testet. Ha az edzést összeköti Kegel-gyakorlatokkal, sokkal hamarabb és erősebben megérzi izmait, megtalálja a belső harmóniát, így hamarosan újra a régi önmaga lehet.

  

 


Vissza az előző oldalra

-

Bejelentkezés, kapcsolat: 

+36/20 232-4912

ishapeszolnok@gmail.com

5000 Szolnok, Pozsonyi út 57.
(Dominó ház)

MKB és OTP Szép Kártya elfogadóhely

 

iShape iShape
ISHAPE Szolnok alakformáló szalon ISHAPE Szolnok alakformáló szalon